Medical Vision

0

Distribuitor Echipamente Medicale - Consumabile Sanitare

Despre noi

DVC Medical-Vision, are ca obiect principal de activitate distributia de echipamente, accesorii si consumabile medicale, precum si soft integrat pentru unitati medicale si imagistica.

 

Focalizarea interesului companiei DVC Medical-Vision este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie, precum si c?tre cabinetele si clinicile veterinare, putand dota toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator.

 

Misiunea DVC Medical-Vision este de a asigura prin oferta sa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacien?ilor, la cele mai inalte standarde europene. Complexitatea ofertei, prestigiul furnizorilor pe care ii reprezentam, cat si seriozitatea companiei noastre, ne indreptatesc sa afirmam ca DVC Medical-Vision este furnizorul complet de mobilier medical si spitalicesc de care aveti nevoie!

 

Alaturi de activitatile de import si distributie una dintre ramurile focus ale companiei noastre in decursul timpului este cea legata de asigurarea consultantei privind modernizarea si dotarea unitatilor sanitare din tara.

 

Inca de la infiintarea companiei in anul 2011 prin contractele desfasurate am urmarit extinderea in permanenta a portofoliului de produse si a ariei de acoperire a pietei.

 

In prezent activam in principalele orase din Romania, avand ca obiectiv comercial punerea la dispozitia clientilor nostri a unor produse cu un raport pret calitate excelent. 

 

Oferim echipamente, aparatura, instrumentar si produse medicale necesare unei dotari complete de cabinete, policlinici, laboratoare de analize medicale si spitale pentru principalele specialitati medicale: Medicina de Familie,Medicina Nucleara, Medicina Interna, Medicina Generala, Medicina Muncii, Obstetrica-Ginecologie, Pediatrie, ORL, Fizioterapie-Recuperare, Pneumologie, Dermatologie, Chirurgie, Urgenta, etc.

 

Datorita politicii noastre orientate catre client, suntem permament alaturi de Dumneavoastra prin consultanta pe care o oferim privind dotarea cabinetelor, tipuri de echipamente si aparate recomandate pentru specialitatea Dumneavoastra, scolarizarea personalului de lucru pentru utilizarea eficienta si sigura a acestora.

 

DVC Medical Vision comercializeaza produse medicale de la producatori de renume din Europa, Statele Unite, Japonia si nu in ultimul rand de la producatori autohtoni, punand accent pe calitate.

 

DVC Medical Vision este administrat de o echipa dinamica, pregatita sa intimpine nevoile clientului pentru a ajuta la imbunatatirea actului medical, prin folosirea de produse de cea mai buna calitate.

 

Nu in ultimul rand, mentionam ca avem echipa specializata pentru consultanta in vederea obtinerii de fonduri europene, atat pentru intocmirea proiectului si depunerea acestuia, cat si pentru implementare.